Klachten

Klachtenregeling

Als u niet tevreden bent over uw behandeling, kunt u dit het beste zo spoedig mogelijk met mij bespreken. Het heeft geen zin om met twijfels of irritaties rond te blijven lopen, dat bevordert uw behandeling niet. Misschien zijn er misverstanden die in een gesprek uit de weg geruimd kunnen worden. Wanneer het niet lukt de problemen op te lossen, zijn er verschillende mogelijkheden om een klacht in te dienen.

Bemiddeling

Indien het u niet lukt om met mij uw klachten op te lossen dan raad ik u aan met uw huisarts in overleg te gaan, of kan een bemiddelaar van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP) worden ingezet om het gesprek tussen u en mij te begeleiden. Het LVVP-bureau kan u in contact brengen met een bemiddelaar in uw regio.

Klachtencommissie LVVP

Is uw klacht zo ernstig dat bemiddeling geen oplossing biedt, dan kunt u de Klachtencommissie van de LVVP aanschrijven. Deze commissie bestaat uit een onafhankelijke voorzitter, een vertegenwoordiger vanuit de cliƫntenorganisaties en een lid van de LVVP.

Meer informatie:
LVVP klachtenreglement (download)
LVVP website